Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez egy nagyon régi ficcem. Az elsők egyike, ne várjatok sokat tőle. Kérésre tettem fel.

 

 

1.

Rock Lee ordítva emelkedett a levegőbe, miközben a homok összeroppantotta bal karját és lábát. Gaara újabb próbát tett, hogy szokása szerint könyörtelenül végezzen ellenfelével, de Gai-sensei beavatkozásának hála meghiúsult a terve.

A harctéri felügyelő győztesnek kiáltotta ki a homokfalu vöröshajú jelöltjét, és néhány medi-nin gyorsan elszállította a súlyosan sérült vesztest.

Gaara némán felállt, és kisétált…

A kijárathoz közeledve mindenki tisztelettudóan állt félre az útjából, kivéve egy valakit. Egy alacsony, törékeny lányt… A fiú felnézett, türkizkék szeme jegesen villant. Tenten bátran húzta ki magát, és igyekezett minél ijesztőbb arcot vágni az előtte álló élénkvörös hajú fiúra.

Gaara látta a gyönyörű, mandulavágású szemeket, a szép arcot, és a fekete, fénylő, copfba kötött hajkoronát. Különösebben sosem volt fogékony a női szépségére, de ennek a lánynak a vakmerősége felkeltette az érdeklődését. Határozottan folytatta az útját, de Tenten nem állt el az útból. A fiú közvetlenül előtte állt meg, és hidegen nézett le a nála egy fejjel alacsonyabb lányra. Tizenhat évével és erős testfelépítésével nyomasztóan magasodott a 14 éves lány fölé, aki nem adta tanújelét félelemnek. Csöndben néztek egymásra.

-Küzdj meg velem, ha mersz!-szólt halkan a lány dühtől remegve.

Gaara szemei összeszűkültek, de nem válaszolt. Lassan kikerülte és továbbment. Néhány lépés után megállt, és fejét fordította csak félig oldalra.

-Holnap hajnalban a nyugati emlékműnél.-szólt hátra halk, rideg hangon, s kisétált.

Beszélgetésüknek nem volt tanúja…

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gaara nyugodtan állt az emlékmű mellett. A felkelő nap halvány fénysugarai kezdték elűzni az éjszakai sötétséget, és lágy harmatot hintett a tájra. A napsugarak csillogtak vérvörös haján… Lassan körülnézett.

Kisvártatva megérkezett Tenten is. Megálltak egymással szemben, és némán méregették egymást. Gaara nem számított rá, hogy a lány eljön… Azt gondolta, hogy csak hirtelen felindulásból hívta ki. Még nem találkozott ennyire vakmerő lánnyal… Üdítő változatosság volt számára.

 

Tenten elszántan lépett a félelmetes fiú elé. Nem bánta meg, hogy kihívta. Bosszút akart állni legjobb barátjáért és csapattársáért, aki lehet, hogy élete végéig nyomorék marad… Dühösen szorította ökölbe kezeit, és belenézett a jeges, türkizkék szemekbe. Gaara mély hangon szólalt meg.

-Ostoba vagy, ha azt hiszed, van esélyed ellenem. Csak egy gyenge lány vagy. Ezért ha most elmész, elengedlek.

Tenten mandulavágású, olvadt csokoládébarna szemei összeszűkültek, és dühösen megvillantak.

-Lehet, hogy szegény Leet legyőzted, de ne bízd el magad!-sziszegte. Támadóállást vett föl, és a hideg szemekbe nézett elszántan.

Gaara elmosolyodott. „Bátor lány.”-gondolta. Homok-jutsuja köré hömpölygött, és várt.

Tenten halk kiáltással támadásba lendült, shurikanek és kunai kések záporoztak a fiúra, amelyeket a homok könnyedén kivédett. Viszont amíg a homok ezekkel foglalkozott, Tenten villámgyorsan a homokgyűrűn belül termett, és öklét a fiú arca felé lendítette. Gaara keze állította meg. Mindkét csuklójára ráfonta erős ujjait, és lefogta a lányt. Végre közvetlen közelről nézhetett a gyönyörű, mandulavágású szemekbe… Tetszett neki amit látott, és a lány illata is nagyon finom volt… valamilyen virág illatára emlékeztette, még gyermekkorából. Vadul magához rántotta a rémült Tentent, és mélyen beszívta a csodálatos illatot…

 

 

Tenten rémülten nézett fel az erős fiúra, és próbálta csuklóit kiszabadítani a satu-szerű kezekből. Nem ért el semmit, viszont látta, hogy Gaara szemében valami megvillant. Ijedten dobbant a szíve, és csak annyit érzékelt, hogy a fiú magához rántotta, és szorosan átölelte, arcát beletemette az ő nyakába, és sóhajtott egyet. A kis genin értetlenül pislogott, és döbbenetében elfelejtett ellenkezni. Másodpercekig álltak így, és egyikük sem mozdult. Érezte a fiú erős, izmos, forró testét, és levegőért kapkodott. Csapdába esett! Most hogyan szabaduljon? Ekkor megérezte Gaara ajkait a nyakán, és borzongás futott végig a testén… Megremegett, és térdei elgyengültek. A fiú szája felkúszott az arcára, és elérte az ő ajkait…lágyan megcsókolta, és erős szorítása gyengéd ölelésbe fordult. Tenten térdei elgyengültek, és megadta magát a csóknak. Ajkai szétnyíltak, és a fiú teljesen birtokba vehette őket…

Gaara szíve hangosan dübörgött a mellkasában, és csodálattal adta át magát ennek a fantasztikus új érzésnek. Soha ilyen forróságot, vágyat, éhséget nem tapasztalt. Nem akarta abbahagyni a csókot… Még szorosabban magához vonta a lányt.

Tenten rémülten érezte meg a keménységet a hasán. Rendkívül felvilágosult lány lévén (elvégre volt 3 fiútestvére) rögtön rájött mi is ez, és rémülten felnyögött. Kitépte magát az ölelésből, és hátraugrott. A körülöttük lágyan hömpölygő, megszelídült homok simán átengedte. Rémülten nézett a fiúra, aki zavartan nézte őt.

Gaara arca hirtelen elkomorult, és homokfelhő kíséretében eltűnt. Tenten levegő után kapkodott, és döbbenten nézte a másik hűlt helyét. „Ez meg mi volt?”

 

 

Folytatása következik…

 

2.

 

-Te meg hol voltál?-kérdezte szemrehányóan Neji. Lila szemeivel végigmérte a megviselt lányt.-csak nem edzettél?

TenTen biccentett, és elfordult tőle. Valószínűleg nem értené meg, ha elmesélné neki a történteket. Akárhogy is, a fiú most a chounin vizsgára készül, és megígérte hogy segít neki. Mélyet sóhajtott, és szórakozottan előkapta fegyvereit, és harcállást vett fel.

-Kezdhetjük?

Neji bólintott, és TenTen támadásba lendült…

 

Edzés után fáradtan indult haza, de képtelen volt kiverni fejéből a hajnalban történteket. Otthon édesanyja azonnal felfigyelt a lány furcsa viselkedésére.

-Mi történt kicsikém?-kérdezte aggódva, és leült elé. Ugyanolyan szemei voltak, mint lányának, Gyönyörű nő volt, haja hosszan omlott vállaira és hátára. TenTen mindig ilyen szép akart lenni…

-Ma meg akartam bosszulni Leet.-suttogta. Anyja döbbenten nézett rá.

-Megtámadtad azt a veszélyes fiút?-kiáltott fel. Rémülten ölelte magához.-Meg is ölhetett volna! Megsérültél valahol?-tapogatta ijedten.

TenTen megrázta a fejét. Anyukája nagyot sóhajtott, és gyengéden nézte kislányát.

-Sikerült majdnem megütnöm, de ő…

-hm? Ő…?

-…szóval…

Anyukája megértően bólintott.

-Nem bántott téged, igaz?

Lánya meglepetten nézett fel rá.

-De miért?

Anyja elmosolyodott, és magára hagyta értetlenül pislogó lányát.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Másnap reggel TenTen korán kelt, ismét edzenie kellett Nejivel, de előtte még meg akarta látogatni Lee-t.

Még nagyon korán volt, a falu csöndesen aludta álmát. Felkelő nap sugarai aranyozták be az épületeket, a hajnali pára kiült a növények leveleire… Nagyot sóhajtott. Szerette ezt az időszakot…

Mire a kórházhoz ért, már felbolydult a falu, korán kelő emberek jöttek-mentek.

Halkan kopogott a kórterem ajtaján, és belépett. Lee még mindig eszméletlenül hevert az ágyon. TenTen letette a süteményt a fiú éjjeliszekrényére, amit előző este neki készített, és némán nézte a mozdulatlan testet. „Ne halj meg Lee!” Érezte arcán a saját forró könnyeit, és elfordult. Lassan az ajtóhoz lépett, de még egyszer visszanézett.

-Hiányzol…-suttogta.  

Az utcán nagyot sóhajtva elindult a gyakorlótérre, és képtelen volt kiverni a fejéből Lee sápadt arcát. Szomorú arcát látva a közeledő Neji elkomorult. Az útirányból rájött hogy hol lehetett a lány. Megállt TenTen elött, és bevárta. Most is, mint mindig megcsodálta szépségét, de elhessegetette a fura gondolatokat. Ő egy komoly Hyuuga. Nem ér rá ilyen dolgokkal foglalkozni. „A lány csak egy csapattárs!”-emlékeztette magát.

TenTen kedvesen mosolyogva nézett rá, és köszönést követően elindultak gyakorolni.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TenTen hangos kiáltással támadásba lendült, és rengeteg fegyvert zúdított a fiúra, amelyeket Neji könnyedén kivédett. Rossz kedvük volt… Hiányzott nekik Lee. Mindig jókedvre derítette őket, még Nejit is, aki soha nem mutatta ki, de kedvelte a folyton vele vetélkedő csapattársát. Ekkor megérezték, hogy közeledik valaki. Nagyon erős chakra kisugárzást érzékeltek. Egyszerre fordultak az érkező irányába.

-A homokfalu-beliek! -suttogta Neji.-Mit akarnak?

 

Temari, Kankuro és Gaara némán meredtek a két geninre. A szőke hajú lány ránézett vöröshajú társára. Csak sétálni indultak, és ő ide vezette őket. „Mit tervez?”

Gaara jeges türkizkék szemeit TenTen csokoládébarna szemeibe fúrta szótlanul. A lány zavartan sütötte le szemeit. Neji észre vette ezt a kis közjátékot, és csapattársa elé állt.

-Mi dolgotok velünk?-dörmögte indulatosan.

Gaara ránézett az idegesítő fiúra, lassan megfordult és elindult. Társai követték.

 

Neji megfordult.

-Ez meg mi volt?-vonta kérdőre dühösen csapattársát.

TenTen megrázta a fejét, és nem válaszolt. Nagyon furcsa érzés volt ismét találkozni azzal a félelmetes fiúval.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Már besötétedet,, mire végeztek, és fáradtan indultak haza. Neji búcsút intett, és hazasietett. TenTen is igyekezett, édesanyjával akart beszélni a történtekről. Ekkor elé toppant egy alak, erős kezek kulcsolódtak a derekára, és a levegőbe emelkedett. Olyan hirtelen történt minden, hogy mire észbe kapott, már egy magas épület tetején térdelt. Döbbenten felnézett, és meglátta a holdfényben a lángvörös hajat, és a fagyos szemeket. Rémülten felnyögött… gyorsan felállt.

-Mit akarsz? Folytassuk?-kiáltotta mérgesen, és harci állást vett fel. Gaara némán nézte. TenTen támadásba lendült, de Gaara könnyedén eltáncolt a fegyverei elől, még a homok-jutsuját sem alkalmazta. Hirtelen előtte termett, megragadta a csuklóit, és magához rántotta. Leteperte a földre, testével és kezeivel leszorította… a lány moccanni sem tudott. Felnézett a türkizkék szemekbe…

 

Gaara érezte a lány félelmét, de mindenáron a közelébe akart férkőzni. Tudni akarta, mi ez a furcsa érzés… Erősen tartotta a szabadulni akaró testet, és újra megcsókolta. Forróság áradt szét benne, és bizsergett a teste. „Megint ez az érzés…”-nézett fel döbbenten a lány szép szemeibe. „Olyan jó…” Addig folytatta a csókot, amíg TenTen ellenállása teljesen megtört, és készségesen adta át magát a forró ajkaknak. Soha nem érzett még ilyet… Félelme vegyült a vággyal, és ez a kettősség összezavarta. Reszketegen felsóhajtott, mikor csípőjén megérezte ismét a fiú vágyának jelét. Ösztönösen hozzádörgölőzött, és megrémült saját magától… Szemei kipattantak, és vadul védekezni kezdett. Gaara bilincsként tartotta kezeit, nem eresztette a ficánkoló lányt. Mélyet szippantott a csodálatos illatából, és felnézett.

-Eressz el!-kiáltotta TenTen.

Gaara arcán gonosz mosollyal figyelte a kipirult, zavart lányt. Lassan elengedte. Feltérdelt, és lenézett a hanyatt fekvő TenTenre. Tényleg gyönyörű volt… Hosszú, fekete haja kibomlott, és lágyan omlott vállaira, keretbe foglalta szép arcát. Ajkai duzzadtan csillogtak az ő csókjától.

TenTen felpattant, és hátrálni kezdett… de a tető szélén voltak, nem tudott hova hátrálni. Megfordult, és ugrani készült a közeli fa ágára, de egy erős kéz megragadta a karját, és visszarántotta. Hátához simult egy izmos férfitest, és érezte a fiú forró leheletét a nyakán.

-Előlem úgysem menekülhetsz…-hallotta a mély hangot. Hideg félelem, majd forró borzongás futott végig a testén. Ekkor elengedték, és ő gyorsan megfordult, de már nem volt ott senki…   

 

 

 

 

3.

 

TenTen hazasietett, és hálaimát rebegett, amiért szobájába menet nem találkozott egy családtaggal sem. Gyorsan lezuhanyozott, és beesett az ágyába. Reszketve bújt a takaró alá…még mindig a történtek hatása alatt volt. Mit tegyen? Ha elárulja anyjának, akkor baj lesz, és ha a fiú mindent letagad, akkor csak saját magát hozza kínos helyzetbe. Kétségbeesetten hunyta le szemeit… Felidézte a fiú félelmetes kisugárzását, mosolyát, és összerándult. Viszont a csókja… és a saját testének reakciója… nem értette.

 

Gaara komoran figyelte a menekülő lányt. Szemeivel addig követte, ameddig el nem tűnt. Nagyon vonzódik hozzá, most már biztos. És a lány is viszonozza ezt a vonzalmat, de fél tőle. Felugrott a levegőbe, és óriási szökkenésekkel ment a szállása felé. Útközben meglátott néhány ANBU őrt, és észrevétlenül kikerülte őket. A homokfalu-béli ANBU-k féltek tőle, de ezek nem ismerik. Most nincs kedve gyilkolni.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   TenTen figyelmetlenül, szórakozottan dobálta a késeket Nejire. Gondolatai messzire kalandoztak… Fél szemmel a többieket figyelte a gyakorlótéren, és egy bizonyos hajszínt keresett… Önkéntelenül a sok genint pásztázta tekintetével. Mikor meglátta az őt néző Gaarat, szíve nagyot dobbant, elpirult, és keze megremegett. Figyelmetlenül dobta el a kunai kést, és Gai-sensei felé repült. A tanár lazán elhárította, és mit sem törődve magyarázott tovább Nejinek.

 

Gaara azonnal észrevette TenTent, és kifejezéstelen arccal figyelte az edzésüket. Temari gyanakodva követte tekintetét, és meglepetten nézte ő is a pironkodó lányt. „Nocsak…”

 

 

A három homok-ninja elindult egy másik gyakorlótérre, mert itt túl sokan voltak. Gaara szándékosan úgy irányította őket, hogy Nejiék mellett menjenek el.

Gai-sensei hevesen magyarázott az előtte álló diákjainak, amikor a három ninja melléjük került, és a vörös hajú fiú TenTen szemébe nézve lassú léptekkel, magabiztosan haladt tovább. A lány fülig pirult, de állta a pillantást… A tanár döbbenten figyelte a fejleményeket.

 

TenTen a türkizkék szemekből kiolvasta a vágyat, és még valamit… Arca forrón égett, szíve vadul verdesett. Amikor Gaara közvetlenül mellé ért, kézfeje egy pillanatra hozzáért az ő kezéhez, és a lány arca még pirosabb lett… Hosszan nézett a távolodó fiú után… „Mi ez? Mit érzek? Miért?” Teljesen összezavarodott.

 

Gaara szíve hevesen dübörgött mellkasában, és keze még mindig bizsergett ott, ahol a lány keze hozzáért… Azok a gyönyörű szemek… Szemeiben megcsillant egy kis fény, és komoly erőfeszítés árán tudott csak kifejezéstelen arcot vágni. Tudta, hogy Temari figyeli… és ha bármit tesz, azonnal jelenti a Kazekagenak. Mindig árgus szemekkel figyelik, mert félnek tőle. Mindenki fél tőle… de „ő” nem… bátran szembeszállt vele ott a tetőn… és a csókjait is viszonozta…

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TenTen este a szobájában magányosan olvasott, amikor eleredt az eső. Az ablakhoz ment, hogy becsukja, de egy benyúló kéz megragadta a csuklóját. Szíve hevesen megdobbant, amikor a türkizkék szempárba nézett. Arcát elöntötte a pír, és ledermedt.

Gaara bemászott az ablakon, de egy pillanatra sem engedte el TenTen törékeny, karcsú karját, aki önkéntelenül is hátralépett, hogy beférjen.

-Mit… mit keresel itt?-suttogta halkan a lány.

A fiú szorosan előtte állt meg.

-Hát nem tudod?-suttogta. Belenézett a gyönyörű mandulavágású szemekbe, gyengéden magához vonta, és karjait a karcsú derékra fonta.-Tudom, hogy te is érzed…-suttogta TenTen fülébe halkan. Forró lehelete csiklandozta a lány fülét, testén borzongás futott végig. Gaara érezte a lány remegését, és szorosabban ölelte magához. Fél kezével kibontotta a copfjait, hogy beletemethesse arcát az illatos hajzuhatagba. Mikor megérezte a csodálatos illatot, halkan felsóhajtott, és testén forró borzongás futott végig.

TenTen behunyta szemeit, és megadóan adta át magát ennek a különös, új érzésnek. Karjait, sóhajtva a fiú nyaka köré fonta. Felnézett.

-Érzem… Vonzódom hozzád. De nem értem… Nem szabad…

Gaara elmosolyodott, gyengéden nézett rá.

-Nem kell értenünk...-és rávetette magát a lány ajkaira. Fullasztóan szenvedélyes csók volt. Nyelvével teljesen birtokba vette, kezei kibontották a halványkék köntöst, és besiklottak alá. Gyengéden lefejtette a lányról, egy pillanatra megszakítva a csókot, hogy láthassa, mi van alatta. Elakadt a lélegzete…

TenTen szégyenlősen próbálta összehúzni a ruhát, de a forró pillantás megállította…

Gaara elgyengülve nézte a tüneményes kis rövid, rózsaszín, lenge hálóinget, amelyet csak két kis pánt tartott fenn a gömbölyű vállakon… Kedvesen rámosolygott a pironkodó lányra, és újra megcsókolta. Kezeivel lassan végigsimított a karján, hátán, majd kezei közé fogta a gyönyörű arcot. Belenézett a vágytól elhomályosult szemekbe, végigsimított a karcsú, fehér nyakon, a vállakon, és lesöpörte a pántokat. A selyem hálóing halk suhogással a földre hullott, és TenTen meztelenül állt előtte. Mindketten levegőért kapkodtak, és Gaara vágytól izzó szemei a szépséges domborulatokat pásztázta.

-Gyönyörű vagy…-suttogta. A lány félénken elmosolyodott, és a fiúhoz simult.

 

Kopp-kopp…

-Kislányom…minden rendben? Furcsa hangokat hallottam…-kiáltott be anyukája.

Egyszerre kapták fel a fejüket, és TenTen magára rántotta gyorsan a köntösét. Mire felnézett, édesanyja belépett, de Gaara már sehol sem volt.

-Mit csinálsz?-mérte végig gyanakodva kipirult arcú kislányát.

-Ööö…átöltözöm…-hazudta TenTen. Gyorsan elfordult, és a szekrényhez lépett. Anyja megnyugodva kiment.

A lány az ablakhoz futott, és a sötétet fürkészte, de nem látta sehol Gaarat. Reszketegen felsóhajtott… „Most mit csináljak? Szerencse hogy jött anyu, mert ha nem…”-pirult fülig a gondolatra. „Távol kell tartanom magamtól!”-bólintott határozottan, és becsukta az ablakot, a reteszt kétszer ráfordította. Nem mintha komolya akadály lett volna ez egy ninjának…

 

Folytatása következik!   

 

 

4.

 

-Au… óvatosabban TenTen!-kiáltotta Lee, aki már jobban volt, és kijött a gyakorlótérre, hogy megnézze Neji edzését. Rövid időre beszállt ő is, s a lánnyal együtt dobálták fegyverekkel a Hyuuga fiút. TenTen figyelmetlenül dolgozott, gondolatai képtelenek voltak elszakadni Gaara-tól…

Edzés után lassú léptekkel indult a falu központjába, mert Gai-sensei egy tekercset küldött vele a Hokagenak. Jelentést tett Lee állapotáról, és küldetések további elhalasztását kérte. A zsúfolt főutcán nézelődött, és felkeltette figyelmét egy stand, ahol nagyon szép, faragott kunai késeket árultak. Vágyakozva csodálta meg az egyiket…

-Szia!-köszönt rá hangosan egy lány. Mikor mosolyogva felnézett, Temarit látta, Gaara csapattársát. Megszeppenve visszaköszönt a félelmetes lánynak.

-Ó…szia…-rebegte.

Temari összevont szemöldökkel figyelte. Kazekagenak jelentette a kis intermezzot a gyakorlótéren, és azt a megbízást kapta, hogy tudjon meg többet. Kénytelen tehát szóba állni ezzel a kis fruskával. Megvetően végignézett rajta. Valóban szép lány… De nincs rajta semmi különleges… Belenézett a mandulavágású szemekbe, és elakadt a lélegzete… Gyönyörű szemek voltak…mint az olvadt csokoládé… és arcát hihetetlenül kiemelték... Gyorsan elkapta tekintetét, mert látta, hogy TenTen kezd zavarba jönni…

-Ööö… fegyvert vásárolsz?-kérdezte esetlenül, csak hogy megtörje a zavaró csöndet. A kis genin bólintott.-Na és kinek veszed? Magadnak vagy valakinek ajándékba?-ravaszkodott mosolyogva.

TenTen elpirult, és gyorsan visszafektette a kezében tartott kést az asztalra. Az eladó érdeklődve figyelte a párbeszédüket.

-Öh… csak magamnak…

Temari az arcára ragasztott mosollyal folytatta tovább a társalgást.

-Nincs kedved fagyizni velem?

A lány döbbenten felnézett… udvariatlanság lenne elutasítani. „Valószínűleg észrevette a téren történteket, és csak a csapattársáért aggódik. Vagy féltékeny…”-kapta föl a fejét. Intelligens lány lévén jobbnak látta távolságot tartani, ezért kedvesen mosolyogva elutasította a meghívást.

-Köszönöm nem, most nem érek rá… De majd legközelebb.-ígérte diplomatikusan. Elköszönt, és sietősen folytatta útját a Hokage irodája felé. Temari bosszúsan nézett utána.

-Mit művelsz?-hallott egy halk, mély hangot a háta mögött. Rémülten fordult meg, és sápadtan nézett a jeges türkizkék szemekbe.

-Se…semmit…csa…csak a késeket…-Gaara közelebb lépett, és hátrálásra kényszerítette rettegő csapattársát.

-Ha még egyszer a közelébe mész, megöllek-suttogta az arcába. Temari holt-fehér arccal bólintott.  Belül viszont ujjongott! „Gaara elárulta magát!” A Kazekage nagyon elégedett lesz vele!

 

TenTen sokáig várt a kage-ra, mire végre beengedték. Átadta a tekercset az idő férfinak, és kedvesen mosolyogva elköszönt.

„Milyen bájos”-mosolygott rá az öregember.

 

Mikor kilépett az irodából, éppen a homokfalu kage-ja közeledett a folyosón. Félreállt az útjából, udvariasan meghajolt, szemeit lesütve. Mikor felnézett, meglátta Gaara-t, aki komoran kísérte urát. TenTen fülig pirult, s amikor elhaladtak mellette, elfordította égő arcát. A kage hideg szemei alaposan végigmérték, de ő ezt nem láthatta… Sietős léptekkel haladt tovább, amikor egy erős kéz megragadta a csuklóját, és visszapenderítette. Rémülten nézett föl… A kage már nem volt sehol, csak ők ketten voltak egyedül a folyosón…

-Miért kerülsz?-kérdezte halkan Gaara.

TenTen nem tudott megszólalni, szíve a torkában dobogott, arca égett, egész teste reszketett… Megrázta a fejét, és zavartan szabadulni próbált. A fiú magához rántotta, és szorosan tartotta. Mélyen a szemébe nézett, és várt. Várta a választ…

-Nem helyes… ha te meg én… és…-suttogta reszkető ajkakkal, szemlesütve.

Gaara arca elkomorult. Erősen megszorította TenTen csuklóját, és még szorosabban hozzásimult.

-Szóval nem akarsz hozzám tartozni?-kérdezte fenyegetően. Halkan beszélt, de annyira félelmetes volt… A lány rémülten nézett fel rá. Nem mert megszólalni.

 

Gaara érezte a reszkető testet, látta a félelmet a lány szemeiben… dühe kissé lecsillapult, és gonoszan elmosolyodott.

-Hát így is jó…-suttogta. Vadul megcsókolta TenTen-t, és durván a falhoz lökte. Testével szorosan fogva tartotta, és egyre keményebben csókolta… Kezei elengedték a törékeny csuklókat, és felfedezőútra indultak a csodás testen… Mikor érezte, hogy a reszkető test megadóan hozzásimul, hirtelen kijózanodott… Csókja gyengédebb lett, simogatásai pedig finomabbak. Már megbánta, hogy ilyen durva volt… De annyira tetszik neki ez a lány! És feldühíti a gondolat, hogy nem lehet az övé!

TenTen remegve bújt a fiúhoz, és nem tudott semmi másra gondolni, csak a hozzásimuló forró testre… Mikor a csókok és simogatások gyengédebbek lettek, halkan felsóhajtott, testén forró bizsergés futott végig… Megérezte a fiú kemény péniszét a hasánál, és gyengéden hozzádörgölőzött. A hatás nem maradt el. Gaara felhördült, és kezeivel belemarkolt popsijába, könnyedén felemelte, és a combok közé préselődött. Kemény hímtagja már a lány vénuszdombját dörzsölte a ruhán keresztül…

Ajtónyikordulást hallottak, és villámgyorsan szétröppentek. TenTen elszaladt, és reszketve vetődött ki a kapun. Tűzforró arcát remegő kezeivel hűtötte, és szidta magát gyengeségért…

 

5.

 

Elkezdődött az utolsó chounin vizsga. Naruto Nejivel küzdött, Shikamaru Temarival, és Gaara…

TenTen dobogó szívvel figyelte a fiút, ahogy kisétált a küzdőtér közepére… Haja vörösen szikrázott a napfényben, szemei jegesen meredtek ellenfelére, és a kisugárzása… A mellette ülő fiúkat is kirázta a hideg tőle. De TenTen nem félt… libabőrös karjait dübörgő mellkasa előtt összefonta, hogy ne lássák reszkető kezeit. Micsoda hatással van rá ez a fiú! Elképesztő! Teljes figyelmét a harcolók felé fordította, és némán drukkolt Gaara-nak. Mikor Gaara válla megsérült, és vér buggyant ki a sebből, TenTen rémülten kapott az arca elé, hogy elfojtsa ijedt sikolyát… sápadtan figyelte a fejleményeket…

Mikor a harc véget ért, és Gaara kissé bizonytalan léptekkel, de győztesen hagyta el a küzdőteret, a lány kirohant a nézőtérről, hogy a folyosón egyenesen a fiú felé fusson…

 

Fogalma sem volt róla, hogy árgus szemekkel figyelték minden reakcióját…

 

Gaara fogait összeszorítva, méltóságteljesen lépkedett a kijárat felé. Erőt adott neki a tudat, hogy a lány is látta a küzdelmét… Könyörületes volt a vesztes partnerével, és csak szimplán legyőzte, ezzel megtagadva a több éves, kegyetlen nevelést. Nem volt kedve gyilkolni. Pokolian fájt a válla… vér bugyogott ki az ujjai közül, és a szomjazó földre hullott. Mikor végre elérte a folyosót, összegörnyedhetett a fájdalomtól, mert nem látta senki… Futó léptek zaját hallotta… felnézett, és szíve hatalmasat dobbant! TenTen futott felé, könnyes szemeiből aggodalmat olvasott ki! „Idefutott hozzám! Aggódik értem!”-dörömböltek a gondolatok a fejében. Elárasztotta az egész testét a forró boldogság… A lány gyengéden a karja alá bújt és átölelte a derekát, hogy beljebb támogassa, és könnyeit törölgetve vonszolta az orvosi szoba irányába. Gaara sápadtan, szemeiben különös csillogással figyelte a szeretett lányt… és… „Szeretett?!?!”-kapta fel a fejét a gondolatra. Ránézett az érte aggódó könnyes arcra, amely oly kedves volt neki… Valaha ismerte ezt az érzést, de rég eltemette magában. És most… megint érzi a melegséget a szívében, ahol eddig csak fájó, gyilkos, kongó üresség volt.

 

TenTen reszketve ölelte magához a fiú nehéz testét, és erejét megfeszítve sietett az orvosi felé. Látta, hogy Gaara egyre sápadtabb, és milyen sok vér van már a földön…

Mikor odaértek, egy medi-nin gyorsan lefektette a sápadt fiút az ágyra, és belekezdett a gyógyításba, ő pedig végig fogta a kezét…

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

 

Gaara le sem vette a szemét a lányról. Ajka körül kis mosoly bujkált, és melegen szorította kedvese törékeny kis kezét. Boldog volt... Szerelmes volt! Mikor a medi-nin magukra hagyta őket, lassan felült és gyengéden közelebb húzta magához TenTent, aki boldogan simult az ölelésébe, s megkönnyebbülten sóhajtott… Gaara keze az álla alá siklott, és felemelte a fejét. Mélyen a szemébe nézett, és a lány szíve nagyot dobbant. .. Gyengédséget, szeretetet látott a türkizkék szemekben… Behunyta szemeit, és csókra nyújtotta ajkait. A fiú lágyan megcsókolta, és megremegett. TenTen meglepetten nézett fel…

-Jól vagy?-kérdezte aggódva. Gaara bólintott, visszafeküdt az ágyra, de nem engedte el őt, a mellkasára vonta. A lány készségesen feküdt be mellé az ágyba, karjával átölelte, és hozzásimult. Sóhajtva hunyta be szemeit, és boldogan lazult el az ölelésben. Boldogan… boldogság… boldog… szerelem… Elmosolyodott. Hiszen alig ismeri ezt a fiút… és szerelmes belé? „Igen…” Ők ketten egymásnak vannak teremtve. Mi bizonyítja ezt ékesebben, hogy úgy vonzódnak egymáshoz, mint két mágnes?

Gaara gyengéden cirógatni kezdte a haját, és ő reszketegen felsóhajtott. De mégis milyen jövőjük lenne együtt? Más faluba tartoznak… A családja nem engedné… És hát Gaara mégiscsak egy Kazekage gyermeke…

-Nekünk…-suttogta halkan.-…nekünk nincs jövőnk…-Lassan felemelkedett, és a fiú szemébe nézett szomorúan. -…népeink és családjaink nem engedélyeznék kettőnk kapcsolatát.

Gaara bólintott.

-Apám ha megtudná, hogy te vagy nekem, felhasználna ellenem.-mondta halkan. TenTen szemei meglepetten kikerekedtek.

-Miért?

-Irányíthatatlan vagyok. Nem tud az aljas céljaira felhasználni, mert nincs gyengepontom. Ráadásul a bennem lepecsételt démon miatt ő is ugyanúgy fél tőlem, mint mindenki más…

-Neked is olyan démonod van, mint Narutonak?-nézett rá meglepetten.

Gaara megrázta a fejét.

-Nekem erőszakosabb, önzőbb. És a pecsétek sem képesek teljesen visszatartani. De kordában tartom. Csak…

-…csak?

-Néha előtör… és akkor pusztít. Ezért fél tőlem mindenki.-suttogta. Türkizkék szemeiben fájdalom villant, de azonnal el is tűnt. TenTen megsimogatta a szeretett kedves arcát, és gyengéden rámosolygott. Gaara meglepetten nézett a szeretettől csillogó szemekbe… Hevesen magához ölelte, és arcát bársonyos nyakába fúrta.

-Akárhogy is…-suttogta forrón.-…ha titokban tartjuk, akkor ajándékozhatunk magunknak néhány boldog napot. De utána… nekem haza kell mennem, és nem léphetek veled többé kapcsolatba, mert veszélybe sodornálak…

TenTen szomorúan simult a fiúhoz.

„Néhány nap boldogság…”

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TenTen a szobájában várakozott, egész nap remegve várta az éjszakát… Mikor mindenki elaludt, kiugrott az ablakon, és halkan lemászott az ereszen. Lopakodva indult útnak, és néhány perc alatt elérte a megbeszélt helyet… Egy erős kéz megragadta a csuklóját, és berántotta két épület közé. Kishiján felsikoltott, de egy másik kéz rátapadt a szájára. Mikor felnézett, meglátta a türkizkék szemeket, és megnyugodott. Gaara elengedte, de csak hogy átölelhesse… Forrón megcsókolta, és a karjaiba kapta. Lágy szökkenésekkel ugrott háztetőről háztetőre, cipelve a drága terhet. TenTen remegve simult a karjaiba, karjait a nyaka köré fonva.

Mikor odaértek a falu melletti nagy tóhoz, meglepetten nézett körül. Gyönyörű volt éjszaka a tó… a vízfelszínen visszatükröződött a csillagos égbolt, és olyan volt, mintha az égben lennének… mindenhol csillagok. Ekkor megérkeztek egy ház elé. Jól karban tartott, pici ház volt.

-Egyik éjjeli sétámon fedeztem fel. Egy idős férfié… némi pénzért készségesen adta kölcsön…-belépett az ajtón, karjaiban szerelmével. TenTen boldogan elmosolyodott, amikor meglátta a rengeteg virágot, és kezeit fülig pirult arca elé kapta.

-Honnan…?

Gaara halványan elmosolyodott a lány zavarán, és kissé elpirult.

-Öhm… beavattam a ház tulajdonosát, azt az öregembert… és adott néhány tippet, hogy mivel örömet lehet szerezni egy lánynak…

TenTen kedvesen átölelte a fiút. Miatta képes volt ezt tenni…

-Szeretlek…-suttogta a hirtelen felindulás hevében. Saját magát is meglepte, de Gaara arcán láthatta, hogy melyikük lepődött meg jobban.

-Azt hiszem…én is…szeretlek téged…-suttogta szaggatottan a fiú. Mélyen belenézett a lány szemébe, és letette a földre. Forró csókot váltottak, és TenTen lassan kigombolta a ruháját. Alatta egy krémszínű szatén hálóinget viselt, és semmi mást… Mikor Gaara meglátta az izgató fehérneműt, arcát pír hintette be, és szemeivel beitta a teljes látványt. Közelebb lépett, és újra megcsókolta kedvesét. Kezeivel az édes kis arcot simogatta, majd végigsiklottak a lány nyakán, vállán, karjain, hátán, derekán, popsiján…

TenTen lágyan felsóhajtott, és hozzá simult. Remegő ujjakkal gombolta ki a bőrmellényt, amely a homoktartó dísztököt rögzítette. A fiú sietve segített neki, és pár másodperc múlva teljesen meztelenül állt a lány előtt. Szemeiben a vágy izzott… újra magához ölelte a karcsú teremtést, és ajkaival felfedezte a bársonyos bőrt a fehér nyakon, gömbölyű vállakon… kezeivel lesimogatta a hálóinget, mint akkor este… halk, érzéki suhogással hullott a földre, és végre mindketten meztelenül állhattak egymással szemben. Arcukon pírral nézték a másikat…

Gaara ismét erős karjaiba kapta, és lassan lefektette a vörös rózsaszirmokkal telehintett ágyra. Gyönyörű keretet alkotott a lány sápadt, karcsú testének, és ő elbűvölten legeltette szemeit a szépségén. TenTen kezei akaratlanul megindultak, hogy szemérmét elrejtsék, de a fiú kezei megállították.

-Gyönyörű vagy…-suttogta, és lágyan megcsókolta. Lassan lefeküdt mellé, és könyökére támaszkodva nézte kedvesét. TenTen is pirulva végigmérte a fiút. Szép, izmos teste rendkívül izgató volt… és amikor szemei lesiklottak ágaskodó péniszére, zavartan kapta fel tekintetét a fiú mosolygó szemeire. Még jobban elpirult…

Gaara fölé hajolt, és gyengéden megcsókolta. Keze lágyan simította végig a lány puha bőrét a vállain, karján, mellein, hasán, combjain… Ajkai lesiklottak a nyakára, majd a melleire. Finoman, lágyan csókolta, ízlelgette a bőrt, kis köröket, jeleket rajzolt rá. Mikor TenTen először nyögött fel, a fiú egész testében megremegett. Belemarkolt a lepedőbe, és rengeteg önuralomra volt szüksége, hogy visszafogja magát… Lassan folytatta tovább tevékenységét, és megkóstolta a puha hasfalat, köldököt, combot, és leért a lány szemérméhez. Nyelvével megízlelte, és testén forróság csapott végig. Borzongva nyalogatta, és az édes kis nyögések csak fokozták izzó szenvedélyét… Kőkemény pénisze fájdalmasan lüktetett… Felemelkedett, egy újabb csókért, és a lány átölelte a nyakát. Megérezte a kis ajkakat a nyakán, és bizsergető forróságot érzett ott, ahol a kis nyelvecske végigsiklott rajta. TenTen most áttért a mellkasra, a kis mellbimbókra, kezei is kalandozni kezdtek a gyönyörű, izmos férfitesten… Gaara úgy érezte, hogy eszét veszti… felnyögött, és megragadta a törékeny csuklókat, a lány feje mellé tette, és mélyen a szemébe nézett. TenTen viszonozta a pillantását, és a fiú lassan beléhatolt… Egyre mélyebbre és mélyebbre merült a forró hüvelyben, és egyszerre nyögtek fel, amikor átszakadt a lány szűzhártyája. Gaara ráomlott a lányra, és remegve várt… TenTen gyengéden megcsókolta szerelmét, ezzel jelezve neki, hogy minden rendben. A fiú lassan mozogni kezdett, követve az ősi ritmust… Lihegéseik és nyögéseik összemosódtak, kéjtől ívbe hajlott testük síkosan tapadt egymáshoz. Egyre vadabb tempót diktált nekik a gyönyör, és egyszerre jutottak el az orgazmushoz…

Pihegve bújtak egymáshoz, és a boldogságtól szóhoz sem jutottak. Szorosan ölelték egymást, és álomba merültek…    

 

Egy héten át, minden nap elmentek a kis házba, és tökéletesen boldogok voltak. Senki nem fedezte fel titkukat. Míg nappal csak lopott pillantásokat és érintéseket válthattak, addig éjjel… övék volt a mennyország!   

 

6.

 

A hetedik éjjelen TenTen éppen indulni készült a találkahelyre, amikor az ablakon Gaara lépett be a szobájába. A lány boldogan suhant a karjaiba, és forrón megcsókolta. Mosolyogva felnézett, de a türkizkék szemekben szomorúságot csak látott. „Hát elérkezett a pillanat…” Szemeibe könnyek gyűltek, és némán nézte szerelmét.

-Holnap hajnalban utazunk haza.-suttogta Gaara. Arcát a lány hajzuhatagába temette, szemeit lehunyta, s mélyen magába szívta csodálatos illatát, amelyre sokáig emlékezni akart. Szívében ismerősként üdvözölte a fájdalmat és az ürességet.

TenTen halkan sírni kezdett, és szorosan átölelte kedvesét. Soha többé nem lesz már boldog…

Kibontakozott az ölelésből, íróasztalához lépett, és kivett egy kis csomagot a fiókjából. Már készült erre a pillanatra, de sokkal nehezebb volt, mint ahogy elképzelte. Reszkető kezekkel adta át búcsúajándékát. Gaara eltette, és újra átölelte kedvesét.

-Én is hoztam neked valamit, ami mindig rám fog téged emlékeztetni…-suttogta. Elővett egy dobozt, és kinyitotta. TenTen meglepetten felsóhajtott. Egy nyaklánc volt benne medállal, amelynek közepében egy szív alakú lángvörös kő ült. A fiú remegő kezekkel akasztotta a lány nyakába, és forrón megcsókolta. TenTen szorosan hozzásimult, és halkan zokogni kezdett. Gaara kibontakozott az ölelésből…

-Nem maradhatok kedvesem…-suttogta. Búcsúcsókot lehelt az édes ajkakra, és homokfelhő kíséretében köddé vált.

TenTen ájultan omlott a padlóra… nem bírta elviselni ezt a fájdalmat.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Másnap reggel, sápadtan, karikás szemekkel kelt fel, és képtelen volt kilépni a házukból. „Gaara elment…” Csak erre tudott gondolni. Anyukája azonnal észrevette, hogy baj van. Figyelmesen, kedvesen faggatta, ölelgette, puszilgatta, míg végül TenTen kisírhatta magát… Nem mondta el, kiről van szó, és sok mindent elhallgatott, de szívének keserű fájdalmát kiönthette bölcs szülőjének, aki megértően hallgatta és vigasztalta. Sajnálta, hogy az első szerelme így alakult lányának…

Csöngettek…

Anyukája lement ajtót nyitni, és ijedten kiáltott fel kislányáért. TenTen pillanatok alatt lent termett, és döbbenten nézte az ajtóban álló Hokage-t. Az idős férfi komolyan nézett rá, s belépett.

 

Az asztalnál ültek, TenTen sápadtan nézett maga elé. A kage elmesélte, hogy a Kazekage mindenáron el akarja őt vinni a homokfaluba, és a szövetség felrúgásával fenyegeti levélfalut. 10 homok-ANBU-t el is kaptak már a környező területeken. A kage magyarázatot követelt TenTentől. Némán nézett rá, és nem hatotta meg a reszkető, törékeny teremtés. „Mit csinált ez a lány, hogy ennyire magára haragított egy kage-t?”-morfondírozott. „Más ok elképzelhetetlen…”

Anyukája hirtelen felpattant.

-TenTen! Az a fiú…csak nem a…?-kiáltotta sápadtan.

TenTen lehajtotta fejét, és nem szólt. Nem mondhatta el a Hokagenak sem. A fiú élete a tét. Veszélybe kerülhet…

A rendkívül intelligens kage azonnal megértette.

-Gaara…-dörmögte.-…hát persze… Nos, gyermekem…-nézett a törékeny lányra.-…mostantól őrizni kell téged. Nem mehetsz falun kívüli küldetésekre, és állandóan vigyázni fogunk rád. Nagy veszélyben vagy, mert ha a feltevéseim igazak, a Kazekage különösen veszélyes fegyverének egyetlen kulcsa te vagy. És ez baj.

-És mi lesz a szövetséggel?-vágott közbe anyukája. Egy háború nem hiányzott senkinek sem.

A kage mélyet szippantott pipájából, és összeráncolta homlokát. Kedvesen elköszönt, és távozott. Az ajtó mellett két ANBU állt, akik beléptek a házba, körülnéztek, csapdákat állítottak fel, majd a ház előtt leültek. „Szinte biztos, hogy próbálkozni fog a Kazekage…”-gondolta a Hokage. „Nem engedhetjük, hogy megkaparintsa a Gaara-ban rejtőző démont. Mert az veszélyt jelentene az összes falura!” Nagyot sóhajtott, és szánalommal gondolt a két szerelemes fiatalra…

 

Gaara egyedül sétált a homokviharban, élvezte a szokásos magányát. Elővette az ajándékot, és hosszan nézegette. Még nem volt ereje kibontani… Leült egy magas sziklára, ahol belátta az egész homokfalut, és az ölébe helyezte a csomagocskát. Egyszerű, kék csomagolópapír volt rajta, kis fehér szalaggal átkötve. „TenTen saját kezűleg csinálhatta.”-gondolta szeretettel. Fájón nyilallt belé a hiánya… Lassan kibontotta az ajándékot, és szíve nagyot dobbant, amikor a papírból kiemelt egy kicsike bekeretezett fényképet… TenTen mosolygott rá, kibontott fényes haja lágyan hullámzott arca körül, szemei boldogan ragyogtak, arcán kedves mosoly. Gyengéden simogatta ujjaival a képet, és szemeibe könnyek gyűltek. Zsebébe tette a becses kincset, és felnézett.

-Egy napon elmegyek érted szerelmem…-suttogta a homokviharba.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.

 

4 évvel később…

 

TenTen a fiú távozása után csupán árnyéka lett régi vidám önmagának. Magasabb lett, és gyönyörű… Még édesanyját is túlszárnyalta szépségével, és rengeteg csodálója akadt. De ő nem törődött a férfiakkal. Visszahúzódva élte kis világát… sikeresen letette a chounin vizsgát, és küldetéseket vállalt Nejivel, és Lee-vel a falun belül. A két fiú már a jounin vizsgára készült, de boldogan mentek a csendes lánnyal kisebb-nagyobb feladatokat ellátni...

Szabadidejében, pedig sokat olvasott, szerette a magányt.

Gaara-tól kapott nyakláncot még mindig hordta…  

 

Sokat gondolt a fiúra, és egyre távolabb érezte magától. Nem tudta, hogy a fiú gondol-e még rá, vagy hogy szereti-e még… Nem tudott semmit. Lassan kezdett megbékülni saját magával, és a történtekkel.

Azt sem tudta, hogy hány elrablási kísérlet hiúsult meg az évek alatt… A Hokage nagyon vigyázott rá...

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gaara komoran állt a halálos ágy mellett. Hideg szemeivel a Kazekage kihűlt holttestét figyelte. Hosszadalmas haldoklást követően hunyt el a homokfalu vezetője, és a vének tanácsa őt jelölte ki utódnak. Az immáron 20 éves férfi magasabb és izmosabb volt. Hihetetlen képességeivel ő lett a legerősebb, legokosabb ninja. Soha ilyen erős Kazekageja nem volt még homokfalunak… komolyan vetette bele magát a munkába, sok hátrahagyott problémát kellett megoldania. Végül a felavatási szertartás után a levélfaluba indult nagy kísérettel, mert béketárgyalásokra volt szükség, és a bemutatkozó ceremóniák… De szívében csak egy cél lebegett előtte

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-Hívattál, Hogake-sama?-hajolt meg udvariasan TenTen.

-Nos, igen. Négyszemközt akartam veled közölni az új fejleményeket leányom.-dörmögte, és elgondolkozva simogatta szakállát.-A homokfalu vezetője nemrég elhunyt. Új Kazekaget avattak fel, de őt még nem ismerem. Két nap múlva érkezik a bemutatkozó ceremóniára, amelyet minden szövetséges faluban végrehajtanak.

-Ceremónia?-nézett fel kérdő tekintettel TenTen.

-Igen…-bólintott a kage.-… ez a szokás. És azt szeretném, ha te is a fogadóbizottságban lennél. Nem kell már aggódnom érted, mert az új kage biztosított feltétel nélküli barátságáról, és jó szándékáról. Az imént kaptam meg a levelét… Én is kíváncsian várom, hogy megismerhessem.-mosolyodott el a lány izgatottságát látva.

-TenTen!-emelte fel a hangját. A lány rémülten nézett fel.-Lehet hogy találkozni fogsz Gaara-val, de ne feledd…-emelte fel ujját.-hosszú volt ez a négy év. Sokat változtál! Valószínűleg ő is! Légy óvatos!-dörmögte szigorúan. Egy intéssel elbocsátotta, és a gondolataiba merült.

TenTen reszketve szorította ökölbe kis kezeit, udvariasan meghajolt, és kirohant. Vajon újra találkozni fog Gaara-val? Vajon a Kazekage kíséretében lesz? Vajon emlékszik még rá? Vagy elfelejtette őt? Szereti még?-remegve markolta meg a medálját, és könnyek gyűltek a szemeibe. „Szeretsz még?”-gondolta.

-…mert én szeretlek…-suttogta a levegőbe.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

TenTen reszketve várta a közeledő vendégeket. Körülötte 10 jounin, és a tanács egyik tagja álltak. Illendő fogadóbizottság voltak. Feladatuk annyi volt csak, hogy udvariasan bekísérjék a kage-t a falujukba. Mikor a távolból feltűntek a komótosan, lassan sétáló ninják, TenTen elsápadt és megszédült… Az izgalomtól már több mint egy napja nem tudott enni, és ez most megbosszulta magát. Kissé megingott, de a mellette álló Neji időben elkapta és átkarolta.

-Jól vagy?-kérdezte gyengéden. Csak bólintásra volt képes, és hirtelen szédülni kezdett… Neji szorosabban ölelte át, és visszaindult vele a faluba, közben halkan korholta.-Fölösleges ennyire idegeskedned… máskor étkezz rendesen küldetés előtt! Nem is értem mi ütött beléd… TenTen kábán hagyta magát vezetni egy darabig, de aztán megtorpant.

-Itt kell maradnom…látnom kell…-suttogta. A fiú megrázta a fejét, és erőszakkal vonszolta tovább az elgyengült lányt.

-Ugyan, ez csak egy Kazekage… majd az ünnepségen megnézheted. De most először hazakísérlek.

 

 

Gaara a távolból azonnal meglátta kedvesét, és képtelen volt magán uralkodni… boldogan elmosolyodott, de szerencsére az arca előtti kendő eltakarta. (hova lenne a tekintélye?!) De szemeinek boldog ragyogását képtelen volt elrejteni. Nem is érdekelte. „Végre!” A kage kalap megvédte a szemébe sütő naptól, és boldogan nézte TenTen-t. A lány nem sokkal lett magasabb, de formásabb, szebb. Haja hosszabb volt, ezúttal gyönyörű kontyba tűzve, kis virágokkal díszítve, amelyek illettek halványrózsaszín ruhájához. Csodálatos alakjával inkább tűnt egy szép festménynek, mint valós személynek. Felgyorsította lépteit, hogy minél hamarabb karjaiba zárhassa, amikor meglátta, hogy Neji milyen közvetlenül öleli át a lányt, aki készségesen simul az ölelésbe…és együtt továbbsétáltak…

Gaara megtorpant, és sápadtan figyelte az eseményeket. Remegő kezeit ökölbe szorította, mellkasába tőrként fúródott a látvány… Fejét előre hajtotta, dühe fellángolt a testében. Olyan erővel árasztotta el a gyűlölet, hogy homok-jutsuja hirtelen köré hömpölygött, és chakrája körülizzotta testét. Harcosai szétröppentek a szélrózsa minden irányába, és a környéket figyelték. Azt hitték, támadás történt, amit kage-jük észrevett. Gaara lassan kifújta a levegőt, és visszanyerte önuralmát. Emberei reszkető térdekkel tértek vissza mellé, de nem merték megszólítani…

Mikor a fogadóbizottsághoz értek, az udvarias köszöntést követően besétáltak a faluba. A falubeliek ujjongva üdvözölték a szövetséges falu kage-ját, és virágszirmokkal dobálták őket. Gaara észre sem vette. Egyenesen a Hokage irodájába tartott…

 

TenTen otthon megitta az anyja által belédiktált cukros vizet, majd evett egy keveset, de olyan ideges volt, hogy émelyegni kezdett. Neji aggódva figyelte… A lány végül megerősödve felpattant az asztaltól, és elindult. Meg kell keresnie a homok-ninjákat, mert köztük lehet valahol Gaara…!

-Hova mész?-nézett rá döbbenten csapattársa. TenTen határozottan szembefordult vele.

-A homok-ninjákhoz!-nyúlt a kilincs irányába.

-Elkísérlek…-sóhajtott.

 

TenTen futott a Hokage rezidenciáig, az épület udvarán álló ninjákhoz. Sietve végigfuttatta rajtuk a szemeit, de nem látta a vörös hajat, amit keresett… beszaladt az épületbe, és Nejit rég lehagyva futott az iroda felé. A folyosó kanyarulatánál belefutott valakibe, és ijedten ugrott hátra.

-Bocsánat…-rebegte. Felnézett, és meglátta a kage-ruhát. Illendően meghajolt, a Kazekage előtt, és mögé nézett. Csalódottan sóhajtott, mikor meglátta, hogy nincs ott senki. Szomorúan hajtotta le a fejét… „Nincs itt… nem jött el…”

-Keresel valakit?-hallotta meg az ismerős mély hangot. Döbbenten nézett fel a maszkos arcra, és meglátta a türkizkék szemeket. Szíve nagyot dobbant, szemei felragyogtak, és boldogan omlott a szeretett férfi karjaiba…

 

Gaara forrón magához ölelte, reszkető kezeivel gyengéden simogatta TenTen hátát… Ó hogy várta ezt a pillanatot! De…

-Hol hagytad a kis barátodat?-kérdezte fagyosan, és olyan hirtelen engedte el a lányt, hogy az kishíjján hátraesett. Meglepetten nézett fel a jeges szemekbe.

-Ki…kicsodát?

-Szóval tagadod?-sziszegte Gaara. Kezével letépte maszkját, és a kalapját. Pár centiről meredt dühösen a lány arcába. TenTen rémülten lépett hátra. Gaara arca nem változott sokat… kicsit keskenyebb lett, és keményebbek a vonásai. Viszont magasabb lett. A lány csak a széles vállakig ért, izmos, erős testalkata mellett törékeny babának látszott.

Értetlenül nézett kedvesére, és egyre nagyobb gombócot érzett a torkában… gyomra összeszorult…

A férfi erősen megragadta a karcsú csuklókat, és megrázta a lányt. TenTen szemeit könnyek futották el… „Hosszú volt ez a négy év, sokat változtál, és valószínűleg ő is. Légy óvatos!”-idézte fel magában a Hokage mondatát. Ijedten kitépte magát a szorításból, és hátraugrott.

Szíve minden fájdalmát könnyek mosták, és úgy érezte ennél a halál is jobb…

 

Gaara nézte a könnyáztatta arcot, és támadásba lendült. Elkapta a lányt, és a falhoz kente. Vadul megcsókolta, és egész testével hozzá préselődött. Mennyire várta ezt a pillanatot! De teljesen máshogy képzelte… Az elmúlt évek fájdalmát, keserűségét, és a lányban lelt csalódottságát belesűrítette ebbe az egyetlen csókba… TenTen felzokogott…

-Azonnal ereszd el te szemét!-hallotta a fenyegető hangot Gaara a háta mögött. Egyik kezével fogva tartotta a lány csuklóját, és lassan megfordult. Neji állt a folyosón, és dühösen nézett rá. A kage boldogan konstatálta hogy megérkezett a riválisa.

-Gyors halálod lesz!-sziszegte, és felemelte szabad kezét. Neji elmosolyodott.

-És hogy akarsz a dísztököd nélkül harcolni?-köpte megvetően. Gaara ajkain gonosz mosollyal intett, és a semmiből fakasztott homokot. Neji szemei elkerekedtek, és nyelt egyet.

-Ne…kérlek…ne…-hallotta meg TenTen sírós hangját. Lassan visszafordult felé, és szíve megfagyott. Lassan elengedte, és hátralépett.

-Sajnálom…-suttogta lehajtott fejjel.-…őt választottad, és tudomásul veszem.-megfordult, és elindult.

Neji utána kiáltott.

-Ezt meg honnan veszed baka?- Gaara megtorpant.

-Láttalak titeket, amikor ölelkezve elsétáltatok.-mondta halkan.

A lány térdre rogyott, könnyei függönyén keresztül nézett fel szerelmére.

Neji felhorkant.

-Mit láttál? TenTen annyira ideges volt, annyira várt már téged… hogy enni is képtelen volt rendesen már napok óta! Egyszerűen rosszul lett, és hazakísértem! Ezt láttad BAKA!-ordította az utolsó szót.-Évek óta csak rád várt, érted emésztette magát! Még én is észrevettem! Csak nem tudtam kibe szerelmes… de most már tudom…-nézett gyengéden a földön ülő szépségre.

Gaara sápadtan perdült meg, és térdre esett a lány előtt. Reszkető kezekkel nyúlt a könnyes arc felé…

Neji, arcán halvány mosollyal diszkréten köddé vált.

 

TenTen lehunyt szemekkel hallgatta csapattársát, de a szavak nem jutottak el a tudatáig. Fejét lehajtotta, és reszkető vállakkal csendben sírt. „Már nem szeret…” Egy kéz gyengéden az állánál fogva felemelte a fejét, és forró ajkak csókolták le arcáról a könnycseppeket. Felnézett, és a türkizkék szemekből határtalan szeretetet olvasott ki…

-Gaara…-suttogta reszkető ajkakkal. Erős karok felnyalábolták, és ő boldogan simult a férfi ölelésébe.

-Azt hittem, elfelejtettél…-hallotta a mély hangot. Átölelte szerelme nyakát, és a szemébe nézett.

-Soha… örökké vártam volna rád…-suttogta. Gaara forrón magához szorította, arcát beletemette a dulakodás közben kibomlott hajzuhatagba, és mélyen beszívta az ismerős virágillatot, amelyet éveken keresztül őrzött az emlékeiben.

-Szeretlek!-mondta halkan.

-Én is szeretlek Gaara…-simult mégjobban a férfi ölelésébe. Gyöngéd csókot váltottak, és mosolyogva hallgatták egymás dübörgő szívét.

A Kazekage lassan elindult a rendelkezésére bocsátott lakrész felé, TenTen-el a karjaiban…

 

Lábaival rúgta be az ajtót, és körülnézett. Mikor felfedezte az ágyat, gyengéden lefektette pironkodó kedvesét, és hosszan gyönyörködött benne. Ó, hogy várta ezt a pillanatot!

TenTen feltérdelt, és kinyújtotta felé kezeit…

Gaara térdre esett az ágy mellett, és boldogan mosolygott fel a szeretett nőre. Kivett zsebéből egy kis dobozt, és kinyitotta.

-Hozzám jössz feleségül?-nézett a szemébe. Erre a pillanatra készült már négy éve… és most elérkezett. Ezért jött ide, csak ezt akarta, csak erre vágyott…!

TenTen fülig pirult.

-Igen… szerelmem…-válaszolt halkan. Gaara felhúzta a gyűrűt a lány karcsú ujjára, és gyengéd csókokkal halmozta el a sápadt kezet. Ajkai felsiklottak a lány szájára. Hevesen dobogó szívvel szórták le magukról fölöslegessé vált ruháikat, és szerelemi láztól égő, forró testük izgatottan simult végre össze…

 

 

8.

 

TenTen végignézett szerelme testén, a változásokat figyelve, és felsóhajtott a látványtól… Gaara még izmosabb, erősebb, magasabb lett. Elképesztően vonzó volt… Vágytól csillogó türkizkék szemei szintén ugyanezen okokból falták az ő testét, ezért mélyen elpirult.

A férfi elmosolyodott kedvese zavarán, és lassan fölé hajolt, gyengéd csókot lehelt a kívánatos ajkakra, amelyeket annyi éjjelen át felidézett emlékezetében, és amellyel sóvárogva kínozta magát… De most itt van, és csak az övé, ő érte fakad belőle sóhaj, és ő általa hallat nyögéseket! Behunyta szemeit, és átadta magát a varázslatos csóknak… Kezei lágyan simogatták az imádott testet, a karokat, az ívelő csípőt, a hosszú combokat, és beleborzongott a vágyba. Felnézett az olvadt csokoládé színű szemekbe…

-Soha többé nem hagylak el. Örökké veled maradok szerelmem…-suttogta mély, erotikus hangon. Újabb csókot lehelt a lány ajkaira…

TenTen elmosolyodott, szemeiben a boldogság könnyei ragyogtak, amelyeket a férfi azonnal lecsókolt, és újra összeforrtak ajkaik. Izgatottan indultak kis kezei felfedezőútra… végigfutottak az izmos karokon, a széles vállakon, az erős háton, az izgató mellkason, a kidolgozott has felszínén, és… elpirult mélyen… az elképesztően kerek, izmos fenéknél. Finom puszikkal hintette a férfi arcát, nyakát, vállát, majd nyelvével lágyan megkóstolta a férfi bőrét. Ajkai végigsiklottak a nyakon, a fül fölött egy reszketeg sóhaj… Gaara összerándult, és belemarkolt vadul a lepedőbe… TenTen elmosolyodott a hatástól, és folytatta felfedezőútját a vállakig, majd áttért a mellkasra. Eljátszadozott a mellbimbóval, és amikor a férfi halkan felnyögött, áttért a másikra.

-Ne… ne…-nyögte Gaara rekedten, félve, hogy elveszíti önkontrollját. TenTen elmosolyodott.

-De igen… hány éjszakán át vágytam erre…-suttogta csillogó szemekkel a férfi kéjtől égő szemeibe nézve. Visszatért az elhanyagolt mellbimbókhoz, hogy folytassa, amit elkezdett. Mikor megelégedett munkájával, egy mozdulattal hátradöntötte Gaara-t, és fölékerekedett. Ajkai követték a has közepén futó függőleges vonalat a köldökig, és megérezte a mellein a férfi merevedését… Lenézett, és elakadt a lélegzete a vágytól. Ujjaival finoman körülfonta, amitől Gaara felnyögött, és teste ívben megfeszült. Gyengéden masszírozni kezdte, és elgyengülve figyelte a férfi gyönyörét… Ajkaival puszit lehelt a kemény makkra, és nyelvével kis karikákat rajzolt rá. Gaara felnyögött, és belemarkolt a lepedőbe, egész teste megfeszült… TenTen lassan csúsztatta be ajkai közé, és finoman masszírozta szájával, nyelvével. A férfi hangos nyögésekkel jutalmazta tevékenységét, és hirtelen felült. Magára rántotta a lányt, és remegve szorította magához… Mikor visszanyerte önuralmát, csillogó szemekkel nézett le kedvesére, aki a mellkasán pihentette fejét. Vad mozdulattal maga alá gyűrte, és hevesen csókolni kezdte. Ajkai visszatértek az ívelt, fehér nyakra, a szép, gömbölyű mellekre, a lapos, gyönyörű hasra… Végül érzéki érintései és csókjai hatására TenTen megadta magát, és karcsú lábait széttárva átengedte szemérmét az érzéki nyelvjátékoknak… Halkan nyögdécselve adott hangot gyönyörének, reszketve kapaszkodott az izmos, széles vállakba. Csípője erotikus táncba kezdett, és amikor már úgy érezte, ez fokozhatatlan, felnyögött…

-Kérlek… gyere…kérlek…

Gaara felnézett, és a gyönyörű látványtól elakadt a lélegzete… TenTen vágytól elhomályosult, csillogó szemekkel könyörgött neki! Újra fölékerült, mélyen egymás szemébe néztek, és lassan beléhatolt. Egyszerre nyögtek fel, testük ívben megfeszült, vad csókban forrt össze ajkuk, egymás nevét lihegték, és mozogni kezdtek tökéletes összhangban… Egyre vadabbul, és vadabbul, nyögéseik és sikolyaik összemosódtak, nem számított többé sem idő, sem tér… Kezeik egymást és a lepedőt markolták, és a kéj elviselhetetlenné vált… Hatalmas robbanásban egyesült a lelkük, és ők erősen kapaszkodtak egymásba…

 

„Akkor éjjel a csillagok csak nekik ragyogtak…”

 

Mikor a testi-lelki gyönyör lecsillapult, mosolyogva bújtak össze, és boldogan simogatták, csókolgatták egymást… Tervezték a közös jövőt.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Gyönyörű esküvőjük volt, maga a Hokage vezette le a szertartást, és megpecsételődött a két falu szövetsége, amely elképesztően erőssé tette mindkét felet. Az erős Kazekage irányítása alatt a homokfalu népének életszínvonala rohamosan fejlődött a sok elnyomás után, és ezért rendkívül szerették, tisztelték vezetőjüket. Gaara hírneve messzi vidékekre is eljutott, úgy ismerték, mint rendkívül erős, intelligens, és szigorú Kazekage-t. A saját ninjái is mélyen tisztelték és féltek uruktól… de tudták azt, amit más nem: hogy gyengéd férj, és szerelmes gyönyörű és bájos feleségébe.    

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Epilógus:

 

Homokfalu, 2 évvel később…

 

-Kazekage-san! Gyorsan! Elkezdődött!-kiáltotta a homok-ninja, és berobbant a kage irodájába.

Gaara felkapta a fejét, és homokfelhő kíséretében eltűnt.

 

TenTen fájdalmas nyögésekkel szorította kezeit a hasára, amikor végre megérkezett a férfi.

-Csakhogy megérkeztél…-sóhajtott megkönnyebbülten.

-Hogy vagy?-lépett közelebb feleségéhez, aggódó arckifejezéssel.

-A szülés elkezdődött.-szólt a medi-nin.

Gaara megfogta felesége kezét, és gyengéden megcsókolta.

 

Fél órával később…

 

-Kisfiú!-kiáltott a medi-nin, és az újdonsült apuka kezébe fektette a bömbölő, kalimpáló újszülöttet. A csöppségnek göndör, élénkvörös fürtjei voltak, és a két pár türkizkék szem érdeklődve nézte egymást…

Gaara, kimerülten mosolygó kedveséhez hajolt, átadta neki gyermeküket, gyengéden megcsókolta, és óvón átölelte mindkettőjüket.

-Szeretlek…-suttogta szerelme fülébe meghatottan.

-Én is szeretlek téged Gaara…-nézett férje szemébe boldogan TenTen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csak így tovább!^^

(Airine, 2016.08.29 22:46)

Szia:) szerintem nagyon jól írsz, és ügyesen forgatod a szavakat, hogy át tudd adni, amit szeretnél. Ez egy nagyon jó tulajdonság, légy büszke magadra! :)
Viszont, véleményem szerint a történet maga valamilyen szinten erőltetett, és kifacsart. Gondolok itt arra, amit az előttem szólók is elmondtak, hogy Gaara és TenTen egy furcsa páros. Ezzel még semmi gond nem lenne, hiszen ez egy fanfiction, aminek az a lényege, hogy sajátos. De a szereplők érzelmei megmagyarázhatatlanul gyorsan alakulnak ki egymás iránt, így nem túl valós. Persze, hiszen ez nem egy könyv, hanem egy fanfiction. De talán emiatt éreztem erőltetettnek. Összefoglalónak: semmiképp se vedd sértésnek, amit mondtam, sőt. Szerintem zseniálisan bánsz a szavakkal, és nem hiszem, hogy ötletben lenne hiány. Ebben az írásodban nekem valami nem stimmelt, szerintem az volt, amit fentebb elmondtam, ennek ellenére csak bíztatni tudlak! :)

xd

(Gaara forever <3, 2013.10.08 21:40)

Oh....és még annyi h íírj egy gaara matsurit is.....könyörgök azt imádnám....de ezt ma irtam...xd szoval ennyi...es mar nayom sok ficcedet olvastam...azok is yok lettek...xd

yoooooo

(Gaara forever <3, 2013.10.08 21:36)

Hát ez egyszerűen nagyon jó töri lett.....nagyon jól összeraktad és a fogalmazas is nagyon yoooo...de mondjuk gaara fannak abban igaza van h tentent inkább nejivel kellett volna rakni....és garraval matsurit....mert az sokkal logikusabb....meg shippuuden töriként is logikusabb mert gaara csak a shippuudenben lesz sokkal normálisabb....de ettol fuggetlenul imádtam ezt a fanficcet,de ugye írsz gaara matsuri párosítást az olyan yooo lenneee...és telleg imadtam ezt a ficcet...kosziiii es bocs h regényt írtam

gaara fan

(ramóna, 2010.11.13 17:27)

télleg bocs !!!

gaara fan

(ramóna, 2010.11.13 17:26)

egy kicsit el írtam de érted XD gaara ten ten ugyan már XD

gaara fan

(ramóna, 2010.11.13 17:23)

oké tudod h ez kitalálcio meg minden de ha gaara szerelme te te hehh akkor mért nem matsuri az ? nem inkáb neji és ten ten ? meg szerlmes ez első részekben gaara gonosz meg a halál a a szerelme oké oké kitalálció de akkor is ten ten hehh ennyierövel kehet ne gaara és hinata vagy sakura ami hát elégé vicces lenne nem ? nem le szólni akkorom meg nem vok féltékeny XD mer imádommmmmmmm gaarát de úgy mint ha gaara lenne ..... mert ugye gaara nem érzi a szeretet még nem tudja h mi az akkor a szerelmet se érzi ha esetleg a shippuuban Xd lenne akkor tálan Xd de így !!!!!!! (VAN benne helyesírási híbba) XDXDXD na bocs télleg sajnálom